Hotel informatie

TgECHO

Gemiddeld bestaat een ruitenwisserleven uit 150.000 wisbewegingen. Als de haan in een groep kippen overlijdt, transformeert een van de hennen in een haan.

Zomaar wat feiten. Informatie die we tot ons kunnen nemen, opslaan in ons brein of zo snel mogelijk weer vergeten. Vroeger leerden we feiten op school of uit de encyclopedie. Tegenwoordig kunnen we informatie 24/7 opzoeken via onze smartphones. En ook als we niet actief zoeken, slaat de informatie ons overal om de oren. Wat doet deze overdaad aan informatie met ons?

In een oneindig groot hotel lopen gasten in en uit. Figuren zoals een graaf, een staljongen, een oude weduwe en een bankier. Sommigen zijn pas een dag in het hotel, anderen misschien al 100 jaar. De gasten dienen informatie tot zich te nemen en te verspreiden. Soms zinnige, soms foutieve of geheime…

Hotel Informatie is een absurde klucht over de relatie tussen mens en informatie. In dit oneindig groot hotel zijn misverstanden aan de orde van de dag en loopt de ingewikkelde plot steeds verder uit de hand.

Tijd, plaats en toegang

Studium Generale verzorgt tussen 19.30 en 20.15 uur een inleiding op de voorstelling. Meer informatie volgt

19.30 uur
Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden

Meer informatie en kaartverkoop:
Theater Ins Blau

Entree:
Normaal 16,50 euro
CJP 14,00 euro
Studenten 10,00 euro (kaart alleen geldig op vertoon van een studentenkaart; dus neem je studentenkaart mee)

Hotel informatie do 30 nov
19:30